استخدام فرزندان جانباز در سپاه
عزیزان همراه سایت نظام وظیفه در این مقاله میخواهیم در خصوص استخدام فرزندان جانباز در سپاه مطالبی بنویسیم و امیدوار هستیم اینمقاله هم مورد رضایت و توجه همه شما عزیزان قرار گیرد لذا در صورت دریافت اطلاعات بیشتر نیز میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید
,,,,,,,,,
"سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه ”
مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی
برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611
شماره ویژه شهر تهران 9092301612
و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید
تماس از 8صبح تا 12شب
حتی ایام تعطیل
,,,,,,,
سهمیه استخدامی ایثارگران
سازمانها و شرکتهایی که به نحوی از انحا از بودجه عمومی دولت استفاده میکنند و نیز کلیه مؤسسات و شرکتهایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است مکلفند یکی از فرزندان کارکنان شهید، جانباز 25درصد و به بالا و آزاده اعم از شاغل، فوتشده و یا از کارافتاده را که واجد شرایط عمومی استخدام میباشند علاوه بر سهمیه استخدامی ایثارگران در همان دستگاه استخدام نمایند.
با توجه به اینکه این قانون فاقد هرگونه ابهام است ولی اجرای آن در دستگاههای اجرایی با مشکلات عدیدهای مواجه شده است؛ به شکلی که میتوان گفت در دستگاههای اجرایی و نظارتی ارادهای برای اجرای آن وجود نداشته بلکه به دنبال آن هستند که مانع اجرای آن شوند. ریاست وقت بنیاد شهید و امور ایثارگران در تاریخ 85.4.28 در نامهای به سرپرست وقت معاونت سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور مینویسد و اعلام میکند: علیرغم اینکه این مصوبه اقدام بسیار مطلوب و مؤثری بوده… لیکن از آنجا که دستورالعمل شفاف و روشنی در این راستا از سوی آن سازمان تدوین و ابلاغ نگردیده دستگاهها دچار سردرگمی و تفسیر به رأی در اجرا شدهاند.
از بهانههای دیگری که دستگاههای اجرایی برای عدم اجرای این قانون به آن متوسل میشوند گسترش دامنه تعریف شرایط عمومی استخدام است و با این حربه مانع ورود فرزندان ایثارگران در دستگاه محل خدمت پدرشان میشوند. پاسخهای چندپهلو، غیرمستند و ابهامآمیز سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در تعریف شرایط عمومی استخدام بر جلوگیری از اجرای این قانون افزوده است. این سازمان با توجه به تعریف شفاف شرایط عمومی استخدام در قانون استخدام کشوری و قانون مدیریت خدمت کشوری دارا بودن مجوز استخدامی را از شرایط عمومی استخدام به دستگاهها اعلام نموده تا جایی که این برداشت غلط از قانون منجر به صدور آرای خلاف قانون توسط شعب دیوان عدالت اداری شده است.
نحوه استخدام فرزندان جانباز در سپاه
همچنین طی توافقی كه با سازمان امور اداری و استخدامی منعقد می شود طی زمان باقیمانده برنامه ششم توسعه، یعنی در سه سال آینده، مشكل اشتغال باقیمانده افراد كه حدود 10 هزار و 400 نفر هستند، حل شود.وی افزود: هنوز توافق برای این موضوع انجام نشده اما كارهای اولیه آن انجام گرفته و قرار است مجوز استخدامی از سازمان امور اداری و استخدامی صادر شود و بر اساس آن ایثارگران برحسب نیاز دستگاه های اجرایی و مدرك تحصیلی در آن دستگاه ها مشغول به كار شوند. در دولت تدبیر و امید نیز ٢٧٠ هزار فرصت شغلی ایجاد برای ایثارگران فراهم شده است و سال 98 نیز ٢٠ هزار شغل برای جویندگان كار در میان خانواده های شهدا و ایثارگرانایجاد شد.
وی به موضوع اشتغال و كارآفرینی ایثارگران اشاره كرد و گفت: در بحث اشتغال در سه زمینه استخدام در دستگاه های اجرایی، استخدام در بخش خصوصی و اشتغال آفرینی انفرادی و تجمیعی و واگذاری تسهیلات اشتغالزایی فعالیت می كنیم و ١4 هزار فقره وام خوداشتغالی به ایثارگران داده شده است.
حسن زاده، مدیركل اشتغال و كارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز پیشتر گفته بود كه 83 هزار نفر از فرزندان و همسران شهدا و ایثارگران و جانبازان، آزادگان و فرزندان آنان بیكار هستند كه تلاش بنیاد شهید ایجاد فرصت های شغلی برای این افراد است.به گفته وی، این افراد در سامانه جمع آوری و ثبت اطلاعات ایثارگران (سجایا) ثبت نام كرده اند كه به صورت مرتب این سامانه بازنگری می شود، البته برای اینكه تناقضی در این زمینه ایجاد نشود، هر سال آمار جدید تعداد افراد بیكار این قشر از جامعه را اعلام می كنیم.طبق آمارهای موجود، تعداد كل جانبازان در كشور 574 هزار و 101 نفر است كه 336 هزار و 282 نفر (معادل 59 درصد) جانبازان زیر 25 درصد و 237 هزار و 819 نفر (معادل 41 درصد) جانبازان 25 درصد و بالاتر هستند. البته حدود هفت هزار جانبازان با تشخیص اعصاب و روان شدید در كشور هستند.
استخدام خانواده شهدا و جانبازان در دستگاه های اجرایی
نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه ۲۷ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی مجدد موادی از لایحه تنظیم برخی از احکام برنامههای توسعه کشور که برای بررسی بیشتر به کمیسیون مشترک ارجاع شده بود، با ماده الحاقی ۵ این لایحه موافقت کردند که بر اساس آن، ۲۵ درصد استخدام در دستگاه های اجرایی به خانواده شهدا و جانبازان تعلق یافت.بر اساس بند ۶ ماده الحاقی ۵ این لایحه، کلیه دستگاههای اجرائی مکلفند حداقل بیست و پنج درصد(۲۵%) از نیازهای استخدامی و تأمین نیروهای مورد نیاز خود را که وفق ضوابط و مجوزهای مربوط و جایگزینی نیروهای خروجی خود أخذ میکنند به خانوادههای شاهد، جانبازان و آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان بیستوپنج درصد(۲۵%) و بالاتر، فرزندان و همسران آزادگان یکسال و بالای یکسال اسارت، آزادگان و خواهر و برادر شاهد اختصاص دهند و پنج درصد(۵%) سهمیه استخدامی را نیز به رزمندگان با سابقه حداقل ششماه حضور داوطلبانه در جبهه و همسر و فرزندان آنان و فرزندان جانبازان زیر بیست و پنج درصد(۲۵%) و آزادگان کمتر از یکسال اسارت اختصاص دهند.
تبصره: این ماده، آن دسته از فرزندان شاهد، جانبازان ازکارافتاده کلی، آزادگان ازکارافتاده کلی و فرزندان آنان که علاوه بر سهمیه استخدامی این ماده با کسب حدنصاب قبولی و امتیازات لازم در آزمونهای استخدامی پذیرفته شوند میتوانند همانند سایر فرزندان شاهد، جانبازان و آزادگان از شرط معافیت حداقل معدل و حداکثر سن بهرهمند گردند.
تبصره: آن آمده است کلیه دستگاههای مشمول این قانون موظفند پس از بازنشستگی هر کدام از ایثارگران، از محل مجوز استخدامی خود با رعایت شرایط عمومی استخدام یکی از فرزندان شهید، جانبازان بیست و پنج درصد(۲۵%) و بالاتر، آزاده، اسیر و مفقود الاثر را در آن دستگاه استخدام کنند.
تبصره :ابن ماده اشاره می کند که بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است فرزندان شاهد و جانباز و آزاده را با اولویت فرزندان شاهد و سپس فرزندان جانبازان براساس درصد جانبازی و فرزندان آزادگان براساس مدت اسارت مذکور در این بند معرفی کند.
تبصره :رزمندگان با حداقل ششماه حضور داوطلبانه در جبهه، جانبازان، آزادگان و همسران شهدا، جانبازان و آزادگان، فرزندان شاهد و جانباز و آزاده از شرط جنسیت برای استفاده از سهمیه استخدامی معاف میباشند و دستگاههای مشمول این قانون موظفند بدون الزام به رعایت شرط سنی، تحصیلی، معدل و آزمون و با احراز شرایط عمومی گزینش با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و از ابتداء آنها را بهصورت رسمی قطعی استخدام کنند.
تبصره: اشاره می کند که کلیه مسؤولان دستگاههای اجرائی پس از تعیین تکلیف سهمیه مذکور در این قانون می توانند اقدام به جذب نیروی انسانی مورد نیاز کنند. با متخلفان از اجرای این قانون مطابق قوانین و مقررات مربوط رفتار میشود.
بر این اساس، سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و بنیاد شهید و امور ایثارگران موظفند بر حسن اجرای این قانون در دستگاههای اجرائی نظارت کنند.
منبع:استخدام فرزندان جانباز در سپاه
نحوه مشاهده سابقه بیمه سربازی در سال 98-میزان حقوق نیروی انتظامی برحسب درجه 98 -نحوه گرفتن پرینت از کارت سوخت -مدت آموزش درجه داری نیروی انتظامی -چرا در ایران سپهبدی و ارتشبد نداریم -مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج -شرایط و نحوه استخدام یگان ویژه نیروی انتظامی 98-استخدام در نیرو انتظامی با مدرک لیسانس 98 -نحوه و شرایط استخدام در سپاه پاسداران برای بانوان 98 - 99- نحوه دریافت کارت ایثارگری 98 -نحوه دریافت کد سخاء از طریق پیامک در سال 98-نحوه و شرایط استخدام در سپاه پاسداران برای بانوان 98 - 99-خرید خدمت سربازی با یکسال غیبت 98 - 99-نحوه دریافت کارت جانبازی زیر 25 درصد-وام خودرو جانبازان سال 98-سایت استخدام خواهران در سپاه 98-نحوه استعلام وضعیت نظام وظیفه با کد ملی 98-شرایط استخدام بانوان در نیروی انتظامی 98-نحوه اعطای 5 درصد جانبازی به ایثارگران- ترتیب درجه های نظامی بر حسب مدرک تحصیلی سال 98- قانون جامع ایثارگران در سال 98-موارد منع استخدام پزشکی ناجا-لیست پادگان های نیروی زمینی ارتش-نحوه مشاهده درصد جانبازی با کد ملی 98- استعلام کارت پایان خدمت با کد ملی- بهترین جای خدمت در نیروی انتظامی-چگونه بفهمیم کارت پایان خدمت صادر شده است- شرایط استخدام نیروی انتظامی یگان ویژه در سال 98- استعلام کارت ایثارگران ارتش 98- وظایف سرباز معاف از رزم چیست -آیا خرید سربازی در سال ۹۹ برمی گردد- بخشش رهبری اضافه خدمت سربازی 98- آیین نامه مرخصی سربازان در دوران خدمت سربازی